Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss på facebook​​

Om KS Maskiner

​​

Vi på KS Maskiner säljer ett komplett program av moderna proffs och konsumentmaskiner samt redskap för årets alla markarbeten.

Vi säljer bland annat markvårdsmaskiner, trädgårdsmaskiner, gräsklippare och trädgårdstillbehör.

Vi har alltid ett stort utbud av begagnade maskiner i lager.

Letar du efter en återförsäljare i Svedala, Ystad, Trelleborg, Lund eller Malmö med omnejd - Ring oss direkt på 040-40 40 20.

Vi på KS Maskiner ger kunderna högsta tänkbara service med punktliga leveranser.

Vi har egen serviceverkstad och ett brett kunnande av de flesta på marknaden förekommande markvårdsmaskiner.​

Företagets historia​

Företaget startades 1966 av Kjell Svensson i hemmet i Lemmeströ-Börringe under namnet Maskinfirman K.Svensson. Det såldes Agria trädgårds maskiner, jordfräsar och gräsklippare. 1981 byggdes nuvarande lokal på Industrigatan i Svedala omfattande utställning, verkstad och lager. Namnet ändrades till KS Maskiner AB. Lokalen har byggts till i ett par omgångar, senast under vinter 09/10, och idag har vi ca 1700 kvm under tak. Idag drivs företaget av Klas och Roger Svensson son och sonson till Kjell, även Klas fru Line arbetar på företaget.​

Agria fräs fotad av Kjell Svensson 1975​

Det var i källaren allt började, här har Kjell lastat ett släp fullt med Agria jordfräsar, sålda till Lunds kommun. Här syns även nya Stiga Park 2000, samt Gilson traktorer.​​

KS Maskiner AB | Industrigatan 1 | 040404020 | info@ksmaskiner.se | CVR: 5562455344 | www.ksmaskiner.se