Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss på facebook​​

​Traktorgräsklippare Skåne

​Att klippa gräset är aldrig roligt, åtminstone inte om du fortfarande använder dig av en manuell klippare som du måste dra över hela gräsmattan. En traktorgräsklippare gör att gräsklippningen plötsligt går snabbare och dessutom blir roligare. Du hittar flera olika modeller när det kommer till traktormodellen hos oss. Traktorgräsklipparna vi har i vårt sortiment i Skåne är utformade för att kunna utföra många sysslor i trädgården och samtidigt vara bekväma att sitta på. Välj en prisvärd traktorgräsklippare som passar både din trädgård och din plånbok hos oss.

​Trädgårdstraktorer från Skåne

​En trädgårdstraktor kanske låter som något du hittar på en lantlig gård långt inne i de svenska urskogarna. Faktum är att våra trädgårdstrakorer gör att ditt trädgårdsarbete blir bra mycket lättare och smidigare. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att kunna sköta om din trädgård på ett snabbt och effektivt sätt. Med de trädgårdstraktorerna du hittar hos oss behöver du inte jobba i onödan, låt din traktor göra jobbet. Du hittar även många andra bra verktyg och maskiner till trädgården hos oss. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om våra modeller från john Deere, Jonsered och Stiga, eller besök oss på plats. Du hittar vår lokal i Svedala och kan nå oss genom telefon, mail eller kontaktformuläret på hemsidan.

www.husqvarna.se

Traktorgräsklippare

www.stiga.se

Traktorgräsklippare

KS Maskiner AB | Industrigatan 1 | 040404020 | info@ksmaskiner.se | CVR: 5562455344 | www.ksmaskiner.se