Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss på facebook​​

Gräsklippare Skåne

​Vi erbjuder gräsklippare till rätt pris. Vår och sommar är härliga årstider med skinande solsken och avslappnande dagar. Dessa årstider är även växternas, gräsets årstid, och därmed även tid för gräsklipparna att återigen visa sig. 

Rätt gräsklippare för din trädgård

En snygg och välskött trädgård skapar harmoni och ro i hemmet, men för det krävs det rätt typ av verktyg och självklart rätt gräsklippare. Hos oss på KS Maskiner AB kan du finna de rätta trädgårdsmaskinerna och gräsklippare till rätt pris. Vi erbjuder dig ett stort utbud av kvalitativa maskiner, högsta tänkbara service med punktliga leveranser. Kom förbi butiken eller ta kontakt med oss så ska vi berätta vad mer vi kan erbjuda dig.

Gräsklippare och andra maskiner sedan 1966

Företaget KS Maskiner startades 1966 i hemmet och har sedan dess växt sig allt större. Idag erbjuder vi våra kunder moderna maskiner och redskap för mark- och trädgårdsarbeten, från bra leverantörer. Våren 2010 slog vi även upp dörrarna för vår nya moderna butik, för trädgårdsmaskiner, tillbehör och reservdelar. Glöm inte heller vår verkstad, där du kan lämna in dina maskiner, som gräsklippare, för service. För oss är du som kund oerhört viktig och vi är måna om att du skall känna dig nöjd när du handlar hos oss på KS Maskiner. 

KS Maskiner AB | Industrigatan 1 | 040404020 | info@ksmaskiner.se | CVR: 5562455344 | www.ksmaskiner.se